sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăAdministratieLocuitorii unui oraș din județ scapă de penalitățile la taxe și impozite

Locuitorii unui oraș din județ scapă de penalitățile la taxe și impozite

Plata integrală anulează majorările și penalitățile la taxele și impozitele locale. Direcția de Impozite și Taxe Locale Balș a lansat o nouă facilitate fiscală pentru contribuabili. Sunt vizate persoanele care își achită integral datoriile compuse și din penalități, către bugetul local, pâna la date de 15 decembrie 2021. Astfel, cei care au o datorie la bugetul local, pot scăpa de penalități doar cu o cerere. Tot ce trebuie să facă cei interesați este să depună o solicitare scrisă către organul fiscal în vederea ștergerii penalităților dar, cu condiția să achite datoria inițială până la data de 15 decembrie anul acesta.

Pentru că ne dorim să venim în sprijinul cetățenilor într-o perioadă cu multe provocări sociale și economice, Primăria Orașului Balș a aprobat proiectului privind stergerea penalităților datorate bugetului local, de către persoanele fizice și juridice, cu condiția achitării tuturor datoriilor restante la data de 15 Decembrie 2021, inclusiv. Astfel, toți cei care își vor achita sumele datorate (taxe, impozite), până pe 15 Decembrie 2021, nu vor mai fi nevoiți să plătească și penalitățile înregistrate în anii precedenți, a declarat primarul orașului Balș, Cătălin Rotea.

Potrivit celor din conducerea locală, cererile de anulare se primesc la Biroul Impozite și Taxe Locale din Strada Nicolae Bălcescu Nr. 6 (lângă Biblioteca “Petre Pandrea”), până pe data de 15 Decembrie 2021. Măsura se aplică tuturor contribuabililor persoane fizice sau juridice care înregistrează obligații financiare restante administrate de Serviciul Taxe și Impozite Locale.

Citește și https://www.adevaruldinolt.ro/2021/11/30/digitalizare-cum-ajuta-crm-ul-amc-companiile-sa-depaseasca-provocarile/

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments