sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăSocialAngajații TMK-ARTROM au adus Crăciunul în casele familiilor sărace din județ

Angajații TMK-ARTROM au adus Crăciunul în casele familiilor sărace din județ

Si anul acesta angajații TMK-ARTROM au pregătit personal cadouri pentru copiii din satele județului Olt care provin din familii cu o situație materială mai delicată.
Pentru că ne pasă, nu ezităm să ne implicam în proiecte sociale, iar proiectul organizației non-profit Pro Voluntariat, “Craciunul e în inima ta”, este unul la care participăm an de an cu mare drag. Suntem încrezători ca aceste cadouri pregătite cu mare drag de colegii noștri o să îi bucure și o să le facă sărbătorile de iarnă mai frumoase. TMK-ARTROM îi felicită pe toți cei implicați în această campanie și în special pe colegii noștri, care prin implicarea lor, produc emoții și aduc bucurie în viața semenilor noștri. Toți copiii merită sa aibă parte de un Crăciun liniștit și fericit, de magia sărbătorilor de iarnă, iar acest lucru stă și în puterea noastră.
Încurajăm pe toți cei care pot, să nu ezite, să aducă bucurie celor mici, pentru că, așa cum spunea John Kennedy: Copiii sunt cea mai valoroasă resursă a lumii și cea mai mare speranță a ei pentru viitor. Sărbători fericite tuturor!, a fost mesajul transmis de reprezentanții fabricii.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments