sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăSocialConsiliul Județean Olt a premiat performanțele sportive

Consiliul Județean Olt a premiat performanțele sportive

Consiliul Județean Olt a premiat cele mai bune rezultate înregistrate de sportivii și antrenorii județului Olt, la Jocurile Olimpice, Campionatele Europene și Balcanice.

 

Un număr de 21 de premii au fost acordate la festivitatea de premiere, care a avut loc în Sala Europa a Consiliului Județean Olt.

Cel mai bun premiu a fost obținut de Irina Ciobanu,alături de antrenorul său, Petre Arnăutu, pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo și obținerea locului al V-lea – performanță obținută ultima dată la Slatina, în 1996, tot de către o sportivă la tenis de masă.
Locul al II- lea i-a revenit Adinei Diaconu și antrenorului îndrumător, Andreea Zanfir, pentru plasarea pe locul secund la Campionatele Europene de Tenis de Masă, seniori.
Un alt sport care ne-a oferit rezultate foarte bune la campionatele balcanice, este Atletismul. Astfel au fost premiați Andrei Neagoe și antrenorul său, Daniel Bărbuți, pentru performanța de a obține locul I la Campionatele Balcanice, ștafetă 4*100, masculin, seniori.
Antrenorul Aurelian Costea, a reușit performanța de a avea, nu mai puțin, de 7 sportivi clasați în primele trei locuri, la Campionatele Balcanice de Taekwondo.
Cele mai frumoase reușite îi aparțin Georgianei Mezdrea și Alinei Bălașa, locul I la Campionatele Balcanice de Taekwondoseniori, respectiv cadeți, feminin.
Costea Luca, Șerban Iulia, Drăgușin David și Nistor Maria – sunt sportivii care au reușit performanța de a se clasa pe locul al II-lea la Campionatele Balcanice de Taekwondo, fiecare la categoria sa de vârstă și kg.
Un alt antrenor pe care îl premiem în fiecare an, datorită rezultatelor deosebite pe care le obține, este Felicia Coneschi, care se pare că pregătește o altă viitoare campioană, și anume, Jifcu Andreea, care a obținut locul al II-lea  la Campionatele Balcanice, simplu, juniori II, feminin.
Pentru locul III, la Campionatele Balcanice de Atletism din Turcia,
l-am premiat astăzi și pe Daniel Budin – un alt sportiv, care n-a lipsit de la nicio festivitate de premiere a Consiliului Județean Olt.
Sophie Costea a reușit și ea un rezultat deosebit, și anume, locul al III lea la campionatele Balcanice de Taekwondo.
Ca în fiecare an, Oltul este bine reprezentat și la box și înregistrează rezultate deosebite la Campionatele Europene.
Mihaela Costina Bădescu, alături de profesor antrenor Cristian Dragomir, a obținut locul al V- lea la Campionatele Europene, categoria 48 de kg, junior, feminin.
Georgian Octav Militaru, alături de Vladu Valerian, a reușit să obțină, tot la box, locul V la Campionatele Europene, la numai 14 ani.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments