sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăEducatieO profesoară din Olt a trimis elevilor poze nud pe Whatsapp

O profesoară din Olt a trimis elevilor poze nud pe Whatsapp

O profesoară din județul Olt a încărcat pe Whatsapp, din greșeală, poze în ipostaze intime. Inspectoratul Școlar Județean Olt a deschis o anchetă disciplinară în acest caz.

Cadrul didactic în vârstă de 56 de ani predă materia Educație Tehnologică în patru şcoli din  județul Olt. Dintr-o eroare însă, în vacanța de iarnă  elevilor, aceasta a încărcat pe grupurile din Whatsapp mai multe fotografii în care era aproape dezbrăcate. Elevii au văzut imediat fotografiile , le-au distribuit între ei, iar pozele nu au mai putut fi șterse la timp.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, Victor Iacobescu, a declarat că este în curs o anchetă disciplinară.

„E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de ştiri mondene, gen tabloide. Eu cred că doamna acum trăieşte o experienţă nefericită şi a încerca să profităm de situaţia doamnei care este şi într-o situaţie personală nu chiar bună… Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dorit şi nu vreau să văd acele fotografii. Ţinând cont că doamna are o vârstă venerabilă, respectabilă, cred că este doar subiect de bancuri pentru copii“, a declarat Victor Iacobescu, potrivit Adevărul.

Directoarea școlii din Valea Mare spune că profesoara a recunoscut fapta argumentând că este puțin în urmă cu tehnologia, că totul a fost o eroare și că imaginile nu eru în niciun caz pentru grupurile de elevi din lista sa de contacte.

Din cauza conținutului, pozele nu pot fi făcute publice.

Citește și https://www.adevaruldinolt.ro/2022/01/09/politistii-nu-au-pregatirea-necesara-sa-constate-componenta-mastilor/

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments