sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăActualitateLucrări de extindere a rețelei de apă și canalizare în Slatina

Lucrări de extindere a rețelei de apă și canalizare în Slatina

Compania de Apă Olt desfășoară lucrări pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare pe alte două străzi din Municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Companiei de Apă Olt, este vorba despre: Strada Cuza Vodă unde se vor desfășura lucrări de extindere rețele de apă și canalizare , dar și despre Strada Văilor, unde se va avea în vedere extinderea rețea de apă.
”Având în vedere complexitatea lucrărilor, care se întind pe toată lungimea străzilor și umiditatea mare, specifică lunilor de iarnă, disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat. În timpul desfășurării acestor lucrări executate la adâncime, întreg sistemul de alimentare cu apă din zonele respective este afectat și de aceea pot să apară, pe străzile unde se lucrează, modificări ale turbidității apei sau/și fluctuații de presiune. Compania de Apă Olt realizează aceste investiții pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor care vor fi racordați la rețeaua de apă a municipiului Slatina. Cu cât aceste lucrări de investiții sunt finalizate mai repede, viața cetățenilor din zonele menționate va reveni la normal” , a fost mesajul transmis de reprezentanții Companiei de Apă Olt.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments