sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăAdministratieRețele de canalizare și alimentare cu apă vor fi extinse în municipiul...

Rețele de canalizare și alimentare cu apă vor fi extinse în municipiul Caracal

Încep pregătirile pentru lucrările de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare. Potrivit informațiilor transmise de cei din conducerea locală, într-o lună demarează lucrările de reabilitare şi extindere a reţelei de alimentare cu apă şi canalizare din Caracal.
Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea a declarat că a fost demarată deja activitatea privind stabilirea zonelor pe unde vor trece conductele.
”Foarte multă lume aşteaptă acest proiect mare, pe POIM, derulat de Compania de Apă. De astăzi ne apucăm de treabă. Vor începe pichetarea, adică stabilirea locurilor pe unde se fac gurile de canal, pe unde va trece conducta şi aşa mai departe. Debutăm cu acest proiect în şase puncte din Caracal. În primul rând, strada 1 Decembrie, apoi avem în Bold, strada Elena Doamna, cu Măceşului, Nicolae Ursu, Horia, extindere pe Gheorghe Doja, Bogdan Vodă, Maior Cranta şi Cooperaţiei şi toate celelalte străzi din acea zonă. Mai avem în zona Fânărie, trebuie să reabilităm şi zona respectivă pentru că pe un alt proiect se va asfalta, până la sfârşitul anului, şi atunci trebuie urgent terminate lucrările cu infrastructura de utilități. Zona Traian-Buzeşti este o altă zonă unde se va interveni. Deja s-a făcut organizarea de şantier, le-am dat tot concursul şi le dăm tot concursul ca lucrurile să meargă cât se poate de repede”, anunță primarul Municipiului Caracal.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments