sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăActualitateNumărul mare de incendii îi îngrijorează pe pompieri

Numărul mare de incendii îi îngrijorează pe pompieri

Din cauza numărului mare de incendii înregistrate în ultimele luni, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, au desfășurat sâmbătă-26 februarie, acțiuni de informare preventivă a populației, în opt comune din județul nostru. Localitățile vizate au fost cele în care, din punct de vedere statistic, s-au produs cele mai multe incendii la gospodăriile populației.

”Inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, au desfășurat sâmbătă-26 februarie, acțiuni de informare preventivă a populației, în opt comune din județul nostru. Activitățile de informare s-au desfășurat în zonele cu aflux de persoane, dar și la gospodăriile în care locuiesc persoane sau familii cu situație materiale dificilă și persoane în vârstă. Au fost vizate localitățile : Bobicești, Găneasa, Vulpeni, Iancu Jianu, Schitu, Izvoarele, Stoicănești, Dăneasa”, au declarat reprezentanții ISU Olt.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile menționate, fiind prezenți și șefii SVSU la activitățile de informare preventivă.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments