sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăAdministratiePrimăria Slatina a distribuit tichetele sociale de Paște

Primăria Slatina a distribuit tichetele sociale de Paște

Primăria municipiului Slatina a distribuit în această lună, prin intermediul Poștei Române tichetele sociale de Paște pentru un număr de aproximativ 4.000 de slătineni. Tichetele sociale sunt în valoare de 100 de lei și pot fi valorificate într-un număr de 135 de unități comerciale de pe raza municipiului Slatina.

Din numărul total de 3.989 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi tichetele sociale menționate un număr de 3.931 persoane. ”Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 1 – 28 februarie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro. Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte” , au declarat reprezentanții Primăriei Slatina.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 135 unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments