sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăAdministratieTrafic rutier deviat în Slatina

Trafic rutier deviat în Slatina

RESTRICȚII DE TRAFIC ÎN ZONA STRĂZILOR OITUZ- PRELUNGIREA PITEȘTI.

Circulația autovehiculelor este deviată de pe strada Pitești, pe strada Prelungirea Pitești – strada Grigore Alexandrescu – strada Carol I – strada Cimitirului – strada Tudor Vladimirescu – strada Ionașcu- DN 65/ E 574.

”Traficul rutier pe strada Pitești este închis pe sensul de mers către Craiova, de la sensul giratoriu de pe strada Cireașov, până la sensul giratoriu de pe strada Oituz.
Până în data de 30.06.2022, vor exista restricții de trafic în toată zona unde se efectuează aceste lucrări. Sunt amplasate panouri mari, cu direcțiile de urmat. Facem apel la conducătorii auto să înțeleagă necesitatea acestor devieri de trafic, să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic! Ne cerem scuze tuturor pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru sănătatea, siguranța și confortul de mâine!”,au declarat reprezentanții Companiei de Apă Olt.
Peste 70% din investiția Companiei de Apă Olt de reabilitare/ deviere a rețelei de distribuție SP Oituz- strada Prelungirea Pitești, din Municipiul Slatina, a fost finalizată. Această lucrare face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”, Cod SMIS 2014+133612.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments