sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăActualitateZiua Comunei, sărbătorită cu mare fast la Movileni

Ziua Comunei, sărbătorită cu mare fast la Movileni

Primăria Movileni a organizat miercuri, 1 iunie, de Ziua Comunei, un spectacol de zile mari la care au fost invitați cunoscuți  interpreți ai muzicii populare românești. Pe lista invitaților s-au aflat Niculina Stoican, Gelu Voicu și Marcela Fota.

Locuitorii comunei Movileni nu au sărbătorit de 1 Iunie doar Ziua Internațională a Copilului, ci și Ziua Comunei. Un parc  de distracții cu intrare gratuită a fost organizat special pentru copii cu această ocazie. Totul grație Primăriei și Consiliului Local Movileni, dar mai ales primarului localității, Ion Sorin Toma, care s-a implicat și a pus la punct fiecare detaliu astfel încât spectacolul oferit să fie unul extrordinar.

Pe scenă au urcat cunoscuți interpreți de muzică populară și nu numai, care au întreținut atmosfera pe toată durata evenimentului: Delia Barbu, Violeta Constantin, Georgiana Băzăvan, Carmen Budulan, Iazmina Cojocaru, Ștefania Strejescu, Mady de la Slatina, Ionuț Pește, dar și mult așteptații Niculina Stoican, Marcela Fota și Gelu Voicu, orchestra fiind condusă de maestrul Marinel Rizea.

Invitați speciali au fost: președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, vicepreședinții Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, senatorul de Olt, Siminica Mirea, dar și deputații Marius Iancu, Florin Barbu, Emil Albotă și Cătălin Grecu.

Trei politicieni și un om de afaceri din județ au primit titlul de Cetățean de onoare al comunei Movileni. Este vorba de președintele CJ Olt, Marius Oprescu, Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, vicepreședintele CJ Olt, Virgil Delureanu și omul de afaceri, Mircea Drăghicescu.

Evenimentul s-a terminat târziu în noapte cu un spectacol de artificii și lasere.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments