sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăAdministratieLucrările pe şantierul tronsonului 3 al Drumului expres Craiova – Piteşti, la...

Lucrările pe şantierul tronsonului 3 al Drumului expres Craiova – Piteşti, la stadiul fizic de 42%

Lucrările pe șantierul tronsonului 3 al DX 12 (Craiova – Pitești) au ajuns la stadiul fizic de 42%, potrivit anunțului făcut de Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În teren sunt mobilizate 250 de utilaje și 905 muncitori care execută lucrări la terasamente, montare armătură, cofrare și turnare beton la poduri.
Potrivit directorului general al CNAIR, Cristian Pistol, seriozitatea constructorului a adus rezultate, lucrările urmând a fi finalizate în ianuarie 2024.
”Constructorul român (Spedition UMB) a primit ordinul de începere în primăvara acestui an (martie 2022).Evoluția în șantier a lucrărilor demonstrează cât se poate de clar că seriozitatea aduce rezultate! Este același constructor care a lucrat pe Tronsonul 2 al DX Craiova-Pitești (39 km), pe care acum se circulă și care asigură ocolirea localităților Slatina și Balș.Termenul contractual pentru finalizarea lucrărilor de construcție a celor 31,75 km ai acestui tronson este luna ianuarie 2024”, a transmis directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments