sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăActualitateSenatorul Siminica Mirea: ”Partidul Social Democrat este preocupat de situația critică și...

Senatorul Siminica Mirea: ”Partidul Social Democrat este preocupat de situația critică și alarmantă de pe piața de energie”

Potrivit senatorului oltean, țara noastră poate avea mai multă energie dacă vor funcționa la capacitate maximă, atât grupurile energetice de la Complexul Energetic Oltenia, cât și cele de la Complexul Energetic Hunedoara.

Partidul Social Democrat este, în mod real, preocupat de situația critică și alarmantă de pe piața de energie și face orice demers ca măsurile sustenabile care vor conduce la creșterea producției să fie adoptate! Doar în acest fel, prețul poate scădea! Țara noastră poate avea mai multă energie dacă vor funcționa la capacitate maximă, atât grupurile energetice de la Complexul Energetic Oltenia, cât și cele de la Complexul Energetic Hunedoara. Lucru pe deplin posibil. Din partea Comisiei Economice a Senatului, președintele acesteia, senatorul Daniel Zamfir, îi informează pe președintele României, premierul Ciucă și președintele Camerei Deputaților care este situația din teren și care ar putea fi soluțiile benefice, și anume: menținerea cărbunelui în mixul energetic al țării”, a fost mesajul transmis de senatorul oltean, Siminica Mirea.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments