sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăActualitateAnsamblul Folcloric ”Doina Oltului”, în doliu

Ansamblul Folcloric ”Doina Oltului”, în doliu

Doliu în cadrul Ansamblului Folcloric ”Doina Oltului”. Solistul vocal, Marian Toma, în vârstă de 31 de ani,  s-a stins din viață!

Tragicul eveniment a avut loc în după-amiaza zilei de luni, 3 aprilie. Acesta a decedat în urma unui accident vascular cerebral.

„Cu mare durere în suflete anunţăm că Marian Toma, colegul şi prietenul nostru, a trecut în nefiinţă. Solist vocal în cadrul Ansamblului Profesionist pentru Promovarea Culturii Tradiţionale «Doina Oltului» din anul 2009, iar din 2019 a activat tot ca solist vocal de muzică populară şi uşoară, în cadrul Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt. 

Absolvent al Facultăţii de Muzică Bucureşti, Marian şi-a dedicat scurta sa viaţă scenei şi publicului, Muzica a fost pasiunea lui cea mai mare şi a reuşit să-şi încânte de nenumărate ori semenii, primind aplauze la scenă deschisă. De asemenea, a insuflat dragostea pentru muzică şi multor copii ce i-au frecventat cursurile de chitară şi voce în cadrul Şcolii de Muzică «Marian Toma». Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. Astăzi, 2 aprilie 2023, lumina reflectoarelor s-a stins pentru Marian! Odihnă veşnică coleg şi prieten drag!”

, a fost mesajul postat de membrii Ansamblului Folcloric ”Doina Oltului”
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments