sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăActualitateLiceul ”Ioniță Asan” va deveni o unitate de învățământ ultramodernă

Liceul ”Ioniță Asan” va deveni o unitate de învățământ ultramodernă

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, a semnat contractul de finanțare din cadrul Programului național de investiții ”Școli sigure și sănătoase”, proiectul privind restaurarea, consolidarea și dotarea Liceului ”Ioniță Asan” intrând în linie dreaptă.

Prin suma de aproape 100 milioane lei, finanțare de la bugetul național, fața liceului din Caracal va fi schimbată în totalitate. Consolidarea și renovarea clădirilor, a acoperișurilor, repararea și modernizarea claselor, laboratoarelor și a spațiilor auxiliare din cadrul liceului se vor realiza cu materiale de calitate și la standarde înalte.
”Astfel, Liceul ”Ioniță Asan” va deveni o unitate de învățământ ultramodernă, dotat la cele mai înalte standarde, un mediu de învățare curat și prietenos. Cu acest contract semnat mai facem un pas spre reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ din comunitatea noastră, oferind elevilor spații didactice atractive, curate, un suport binevenit în pregătirea lor pentru carieră și pentru viață”, a declarat Ion Doldurea, primarul minicipiului Caracal.
Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments