vineri, iunie 21, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăActualitateConsultații medicale gratuite pentru caracaleni

Consultații medicale gratuite pentru caracaleni

Primăria Caracal se alătură Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie pentru a oferi cetățenilor soluții pentru accesul la îngrijiri medicale de calitate.

O echipă de patru medici specialiști din cadrul INRFB oferă consultații gratuite de specialitate pentru pacienții din Caracal și din împrejurimi chiar în locația unde va funcționa o secție externă a Institutului.
În zilele de 16-17 mai, o echipă de patru medici specialiști va oferi consultații gratuite de specialitate pentru pacienții din Caracal și din împrejurimi, în incinta fostului Centru de Vaccinare din Parcul  Constantin Poroineanu. Această inițiativă este parte a parteneriatului încheiat între cele două instituții care prevede și deschiderea unei secții externe a INRFB pentru a sprijini sănătatea și bunăstarea comunității noastre. Mulțumesc domnului Adrian Miulescu, managerul INRFB, care, la propunerea domnului deputat PSD Adrian Chesnoiu, a îmbrățișat ideea unei colaborări în folosul cetățenilor din comunitatea noastră. Având un spațiu disponibil, adecvat organizării unui centru de tratament, ne-a preocupat să găsim soluții pentru a răspunde nevoilor persoanelor care au nevoie de recuperare medicală” , a transmis Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal.
Pentru programări cetățenii pot suna la numărul de telefon : 0767 503 543
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments