vineri, iunie 21, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăAdministratieGuvernul a aprobat construirea unui nou stadion în Slatina

Guvernul a aprobat construirea unui nou stadion în Slatina

Vești bune pentru slătineni. Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Construire și Dotare Complex Sportiv Stadion 1 Mai, municipiul Slatina” a fost aprobat.

Noul stadion va fi construit pe amplasamentul actualului stadion, care va fi demolat, pe o suprafață totală de teren de 91.211 mp și va avea o capacitate de 10.670 de locuri.
Toate etapele de avizare din cadrul Companiei Naționale de Investiții și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost parcurse, obținându-se avize favorabile.
”Mulțumim premierului României, Marcel Ciolacu, pentru sprijin, implicare şi angajament! Continuăm să dezvoltăm împreună Slatina pentru copiii noştri!
Acest proiect reprezintă un obiectiv de investiții major pentru municipiul nostru. Compania Națională de Investiții va elabora documentația pentru licitația de proiectare și execuție, iar Primăria municipiului Slatina va demara procedurile pentru demolare. Acesta este un moment deosebit de important pentru municipiul nostru și un pas esențial în dezvoltarea infrastructurii sportive din Slatina”,  a transmis Emil Moț, primarul municipiului Slatina.
Durata de implementare a proiectului este de 30 de luni, dintre care 6 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments