sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăSocialMinistrul Agriculturii: „Este exclus să apară o criză alimentară”

Ministrul Agriculturii: „Este exclus să apară o criză alimentară”

Ministrul Agriculturii a declarat, duminică, 6 februarie, că social-democrații analizează mai multe metode prin care statul poate plafona prețurile la alimente. Adrian Chesnoiu susține că nu se pune problema unei crize alimentare și a infirmat zvonurile legate de raționalizarea produselor.

„La nivelul PSD şi la nivelul arcului guvernamental, analizăm mai multe metode de intervenţie în vederea sprijinirii pe de-o parte a producătorului, pe partea cealaltă a cetăţeanului. Fiţi siguri că atunci când vom avea analiza de impact, voi anunţa”, a declarat ministrul Agriculturii, în cadrul unei conferințe de presă susținută duminică la sediul PSD.

Chesnoiu a exclus posibilitatea ca România să se confrunte cu o criză alimentară și a ținut să infirme și zvonurile legate de o posibilă raționalizare a alimentelor.

„La nivel global, pot exista zone şi continente unde poate apărea penuria de alimente. În România şi în Europa, în general, la nivelul de producţii pe care noi le avem este exclus să apară o criză alimentară. Legat de ceea ce s-a vehiculat în spaţiul public, vă spun  un singur lucru, că alimentele nu vor fi raţionalizate(…)Nu s-a luat niciodată în calcul raţionalizarea alimentelor ca să ajungem ca pe vremurile dinainte să să luăm alimente pe cartelă”, a precizat Adrian Chesnoiu, potrivit mainnews.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments