sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăPoliticaMilioane de doze de vaccin au fost reciclate

Milioane de doze de vaccin au fost reciclate

Achiziția de vaccinuri COVID cu mult peste necesarul României, este în opinia senatorului Siminica Mirea,  o infracțiune care trebuie pedepsită!

Oamenii responsabili care au cheltuit banii publici, cumpărând vaccinuri cu mult peste necesarul țării, încep să se denunțe unii pe alții. În realitate, toți sunt răspunzători pentru această risipă uriașă provocată din bani publici. Într-un moment în care România avea cu mult peste necesar, cei aflați la Putere la vremea aceea, au semnat memorandumul de aprobare a unei noi achiziții de 39 de milioane de doze” a fost mesajul transmis de senatorul de Olt, Siminica Mirea.

Până în prezent, România a reciclat deja 3 milioane de doze de vaccin, iar cel mai probabil, așa se va întâmpla cu o mare parte din cele 65 de milioane care mai urmează să fie livrate.

 Într-o țară cu un sistem medical pus la pământ, cu echipamente și medicamente lipsă, oamenii aflați la putere, au decis să cumpere vaccinuri. Cam câte vieți puteau fi salvate dacă o bună parte din acești bani ar fi fost investiți în lucruri care chiar contau pentru pacienții români? Românii nu vor uita! Achiziția de vaccinuri COVID cu mult peste necesarul României, este o infracțiune care trebuie pedepsită!”, a mai punctat, Siminica Mirea.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments