sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăActualitateUn polițist din Olt, felicitat pentru o intervenție în trafic

Un polițist din Olt, felicitat pentru o intervenție în trafic

Polițistul Andrei Glavă are 26 de ani, a absolvit Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina și Școla de Agenți de Poliție Câmpina, promoția 2018. În prezent, acesta își desfășoară activitatea în cadrul Secției 20 Poliție din cadrul Poliției Capitalei și poate fi un exemplu pentru alți oameni ai legii.

Polițistul din județul Olt este apreciat pentru modul în care a pus la punct un şofer tupeist, care a refuzat să se legitimeze în fața oamenilor legii,  încercând chiar să-i lovească. Șoferul agresiv a fost scos din maşină după ce polițistul a spart geamul cu un baston telescopic.

”Cine este polițistul?Aceasta întrebare am primit-o de la mai multe persoane și se referea la situația în care, ieri, în București, un conducător auto nu a vrut sub nicio formă să se legitimeze, ba mai mult a încercat să plece cu autoturismul din locul în care a fost oprit. Colegul nostru a acționat imediat, ferm și fără echivoc. Astfel, conducătorul auto a fost scos din mașină și imobilizat. Deci, el este acel polițist. Are 26 de ani și este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina, promoția 2018. Andrei, ai și felicitările noastre pentru modul în care ai acționat!”, a fost mesajul postat de pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments