sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăAdministratieGradiniță modernă în orașul Scornicești

Gradiniță modernă în orașul Scornicești

Copiii din orașul Sconicești vor învăța într-o grădiniță modernă. Unitatea de învățământ a fost modernizată printr-un proiect cu finanțare europeană, implementat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Lucrările au constat, printre altele, în reabilitarea termică a clădirii, înlocuirea instalaţiilor de apă, electricitate şi încălzire și instalarea de panouri solare/ fotovoltaice.
„Este o investiție foarte dragă nouă, prin care s-a obţinut o eficienţă energetică crescută a clădirii în care îşi desfăşoară activitatea grădiniţa cu program prelungit. Am reușit, cu banii atrași prin Programul Operațional Regional, să scădem consumul anual de energie și emisiile de gaze cu efect de seră, dar şi să transformăm grădinița într-una care oferă cele mai bune condiții pentru educație”, a declarat Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, potrivit Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Proiectul implementat de Primăria orașului Scornicești a avut o valoare totală de 3,4 milioane de lei și o finanțare nerambursabilă de 2,5 milioane de lei.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments