sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăActualitateSenatorul Siminica Mirea, mesaj important cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății

Senatorul Siminica Mirea, mesaj important cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății

Cu o istorie de peste 70 de ani, pe data de 7 aprilie este celebrată Ziua Mondială a Sănătății,  un bun prilej pentru a ne îndrepta atenția către cel mai important aspect al existenței noastre și de a ne implica în activități care contribuie la o stare de sănătate mai bună.

Senatorul oltean Siminica Mirea transmite cu toată convingerea că implicarea în sistemul sanitar ar trebui să fie prioritară.

”Timp de doi ani, lumea a fost încercată de un virus perfid, cu mai multe variante, care a oripilat întreg mapamondul şi a luat multe vieţi, atât din rândul oamenilor, cât şi din rândul celor aflaţi în prima linie în lupta cu nemilosul virus. Sănătatea, un bun care nu are preţ, ne este asigurată de prestaţia bună a cadrelor medicale, în clinici, spitale şi în diverse instituţii unde se află cabinete. Sistemul sanitar este format din oameni speciali, care sunt acolo pentru noi, în permanenţă. Ca senator, am susţinut orice demers al Guvernului în acest domeniu. Cea mai nouă măsură, propusă de către PSD, este introducerea, pe lista de medicamente gratuite și compensate, a peste 30 de noi denumiri comune, internaționale destinate tratamentului bolnavilor cu afecțiuni pulmonare cronice, cancer, scleroza multipla, diabet și alte boli. Un sistem de sănătate este viabil şi prin politici publice de sănătate, iar pentru asta suntem noi, parlamentarii, care ne vom implica în fiecare proiect destinat acestui domeniu. Urez, tuturor cadrelor medicale, din România şi de pretutindeni, putere de muncă, performanţă şi multă sănătate! La mulţi ani!”, a fost mesajul transmis de senatorul oltean Siminica Mirea cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments