sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!
spot_img
AcasăAdministratiePrimăria Balș investește în educație

Primăria Balș investește în educație

Investițiile în educație sunt o prioritate pentru administrația publică locală din orașul Balș. Grădinița Teiș a fost modernizată în cadrul unui amplu proiect care a vizat modernizarea unității de învătământ, amenajarea unui loc nou de joacă pentru copii, dar și dotarea acestuia cu echipamente atractive.

Copiii din orașul Balș vor învăța acum în condiții mult mai bune și mai sigure. Au fost modernizate atât spațiul interior al grădiniței, cât și terenul de sport.

”Copiii din cartierul Teiș se pot bucura de un nou loc de joacă, dotat cu echipamente atractive pentru cei mici, care să-i capteze și să-i determine să petreacă mai mult timp făcând mișcare, în aer liber. De asemenea, atât terenul de sport precum și spațiile interioare ale Grădiniței au fost modernizate, astfel încât ele să corespundă cerințelor actuale din punct de vedere al siguranței și să asigure îndeplinirea unui act educațional de calitate. Finalizarea proiectelor din educație reprezintă un prilej de bucurie pentru noi, pentru că orice investiție, făcută în beneficiul copiiilor noștri, este o investiție în viitor, iar în următorii ani așa vor arăta toate unitățile de învățământ din orașul Balș, inclusiv în cartierele Vîrtina și Romana”, a declarat primarul orașului Balș, Cătălin Rotea.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments